cases werkwijze over ons blog contact

WerkwijzeWij geloven in focus

Een aantal uitgangs­punten zijn voor ons bij elk project belangrijk: het betrekken van gebruikers, onderbouwd ontwerpen en een goede samen­werking.

Lees hier meer over hoe we dit doen voor bestaande producten of nieuwe producten.

Aanpak

We ontwerpen gebruikers­interfaces voor websites, apps en tools die functioneel, gebruiks­vriendelijk én mooi zijn. Onze expertise is het ontwerpen van taakgerichte digitale producten die je gebruikt om iets te doen, bijvoorbeeld een app om tweede­hands auto's te vinden, een site om parkeerplaatsen te reserveren of een tool om verzekeringen te vergelijken.

Om ervoor te zorgen dat digitale producten met plezier gebruikt worden, is goed ontwerp van essentieel belang. Of we nu een bestaand product (website of app) optimaliseren, of een nieuw product uitdenken en ontwerpen, er zijn een aantal essentiële onderdelen die in elk project terugkomen.

Visie

De volgende uitgangspunten helpen ons om elke uitdaging tot een succesvol einde te brengen.

Gebruiker staat centraal

Een goed product begint met een goede gebruikservaring. We beginnen een project daarom met gebruikers­onderzoek, het in kaart brengen van de doelgroep en hun behoeftes.

Onderbouwd ontwerpen

We testen onze prototypes regelmatig op usability bij de doelgroep, duiken we dagelijks in de statistieken en voeren A/B-testen uit. Op deze manier verifiëren we onze ontwerpkeuzes en creëren een gefundeerde basis voor verdere uitbreiding en optimalisatie.

Eén team

We zijn op ons best als we één team vormen met onze klanten. Zo combineren we jouw kennis van het product en de markt, met ons vak­manschap.