cases werkwijze over ons blog contact

Over onsWij zijn Jager & Prooi

Jager & Prooi zijn Sander, Eric en Dennis. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen voor het web. Ieder binnen zijn eigen specialisme.

Sander voor 't HekkeProjecten & Operations

Scrum Master met een doctoraal in Kunstmatige Intelligentie. Houdt van statistieken en structuur. Jaagt graag over de snelweg in z’n rode BMW 316 uit 1978. Ruim 10 jaar ervaring in managen van webprojecten in alle soorten en maten. Zijn favoriete project is op dit moment het optimaliseren van Bols.com.

Mail / LinkedIn

Eric VizéeConcept & Design

Visual designer met een oog voor cleane, functionele ontwerpen. In de afgelopen 10 jaar bij verschillende bureaus veel branding en design­ervaring opgedaan. Had vroeger het vizier al op scherp staan door jeugd­clubkampioen tennis te worden. Hij is het meest trots op het ontwerp dat hij gemaakt heeft voor de Gaspedaal-app van TMG.

Mail / LinkedIn

Dennis NiekampInteractie & Usability

Houdt ervan om alles tot op de bodem uit te zoeken en te onderbouwen. Haalde een bachelor in communicatie, maar heeft ook een jaar op de kunst­academie gezeten. In z’n vrije tijd zit hij meestal op de racefiets, op jacht naar Strava’s felbegeerde King Of the Mountain-titels. De meest gebruiks­vriendelijke site die hij tot nu toe heeft ontworpen is Parkos.nl.

Mail / LinkedIn