cases werkwijze over ons blog contact

WerkwijzeEen bestaand product door­ontwikkelen

Denk je ook dat de jullie app of website beter kan, qua usability, user experience en conversie? Maar weet je niet precies waar je moet beginnen?

Door het verbeteren van de usability (gebruiksvriendelijkheid) van je website of app verbeter jij de concurrentiepositie van jouw organisatie. Waar begin je? Wij helpen je om de volgende stap te zetten naar een meetbaar beter presterend product.

KennismakingWat is jullie belangrijkste vraag?

We willen zoveel mogelijk weten over jullie wensen, doelen en waar jullie nu tegenaan lopen. Verder zijn we benieuwd naar jullie gebruikers en hun ervaringen.

De volgende tools zetten we hiervoor in:

Hoe sta je ervoor?Valt het mee of valt het tegen?

Op basis van de eerste inventarisatie kijken we of de doelgroep en doelen ook echt worden bereikt. Door de site als gebruiker én user experience-expert te doorlopen, creëren we een concrete lijst met pluspunten en verbeterpunten.

De volgende tools zetten we hiervoor in:

VerbeterenGoed, beter, best

We voeren aanpassingen in het ontwerp door. Dit kunnen ingrijpende aan­passingen zijn om de structuur en flow te verbeteren, maar ook kleine visuele veranderingen om meer overzicht te creëren of de gebruikers beter te verleiden.

De volgende tools zetten we hiervoor in:

TestenAltijd goed!

Werkt de nieuwe versie echt zo goed als we samen hebben bedacht? We verifiëren dit door de nieuwe versie aan gebruikers voor te leggen. Alleen op deze manier kun je de user experience van een website of app echt verbeteren.

De volgende tools zetten we hiervoor in:

Blijven optimaliserenEen opwaartse spiraal

Een digitaal product kan altijd geoptimaliseerd worden, altijd kunnen er knelpunten worden weggenomen. Optimaliseren is een continu proces, waarbij je na implementatie van de aanpassingen opnieuw de voorgaande stappen doorloopt.

Denk je dat jullie app of website beter kan, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij je daarbij kunnen helpen.Laat het ons weten