cases werkwijze over ons blog contact

OldevuurenMaatwerk voor maatwerk

In 2019 ontwierpen we voor Oldevuuren al hun online configurator waarmee meubelmakers en interieurbouwers 24/7 houten panelen op maat kunnen bestellen. Omdat Oldevuuren haar conversie wil optimaliseren en een nieuwe doelgroep wil bereiken, gingen we aan de slag met de nieuwe corporate website.

Het succes en de snelle groei van Oldevuuren betekent natuurlijk ook dat de website moet meeschalen met de behoeften van gebruikers. Aan ons daarom de taak een website te ontwerpen met meer dan 1000 artikelen die aantrekkelijk is voor de verschillende doelgroepen waar zij zich op richten.

Samen met Oldevuuren hebben wij verschillende klanten én klantreizen in kaart gebracht om zo aan de verschillende behoeften van elke gebruiker te voldoen. Daarnaast hebben we gekeken naar de branding en merkidentiteit. Deze sessie heeft uiteindelijk geleid tot een moderne website die aansluit op de B2B-positie van Oldevuuren zonder de bestaande merkidentiteit uit het oog te verliezen. Door de wekelijkse sessies die wij met Oldevuuren hebben gehad, konden obstakels snel uit de weg geruimd worden.

Van een simpele informatieve website naar een digitale productcatalogus. Het is nu mogelijk om te zoeken in de grote hoeveelheid producten van Oldevuuren zodat de gebruiker binnen no time een gewenst paneel op maat kan laten bestellen. Wanneer de website live is zullen we betrokken blijven om op basis van data en cijfers de website verder te verbeteren.

Heb jij ook een website of app die beter kan qua conversie en gebruiks­vriendelijkheid? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.Laat het ons weten