cases werkwijze over ons blog contact

TypeTopiaDe spannendste typecursus van het universum

Sinds 2007 hebben honderdduizenden kinderen leren typen met de eerste versie van TypeTopia. Nu, 10 jaar later, was het tijd voor een nieuwe versie, zowel qua techniek als qua uiterlijk.

In samenwerking met TopiaTeam en Inspire hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan het compleet opnieuw neerzetten van het gehele product. Naast de omgeving waarin je als kind door middel van het spelen van een heel gaaf ruimteavontuur jouw typediploma kan behalen, hebben we ook een editor ontworpen waarin de mensen van TopiaTeam de cursus kunnen samenstellen, een bijbehorende marketingsite met bestelpad en een app voor ouders waarop ze de voortgang van hun kind kunnen volgen.

De nieuwe TypeTopia is helemaal van deze tijd. Visueel maar ook achter de schermen. Elk kind volgt een persoonlijk leerpad; de games en oefeningen in de cursus passen zich aan aan het niveau en de voortgang van de leerling.

De komende tijd werken we aan het verder optimaliseren en uitbreiden van het product. Daarnaast zal er voor de ouders nog een uitgebreidere omgeving waarin ze nog beter de voortgang van hun kind kunnen volgen. Hoe vordert het kind binnen het leerpad, maar ook inhoudelijk wat hun kind allemaal al heeft geleerd en hoe goed het presteert.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar TypeTopia.com en start de proefles!

Heb jij ook een idee voor een online concept, dat je graag verder uitgewerkt en getest wil hebben? Neem contact met ons op om te kijken wat wij hiervoor kunnen betekenen.Laat het ons weten