cases werkwijze over ons blog contact

ParkosParkeren bij vlieg­velden vergelijken

Parkos is een online vergelijker van parkeerplaatsen bij luchthavens. In de afgelopen jaren is het aanbod en het aantal reserveringen flink gegroeid, in zowel binnen- als buitenland.

Om de site met deze ontwikkeling mee te laten groeien is Jager & Prooi gevraagd om op basis van het huidige, succesvolle platform, een verbeterde, toekomstbestendige website te ontwerpen. Doel hiervan is een eigentijdse, meer gebruiksvriendelijke, schaalbare en goed converterende site, waarin de goede aspecten van de huidige site meegenomen worden.

In een aantal workshops hebben we de doelgroep en hun behoeftes goed in kaart gebracht. Op basis hiervan hebben we de flow van het zoeken tot en met het boeken opnieuw uitgedacht en ontworpen. Gedurende dit proces is ook de stijl onder handen genomen en hebben we een compleet nieuwe look & feel neergezet.

Door de flexibele opzet van het ontwerp en het ontwikkelen van een bijbehorende stijlgids, kan de nieuwe flow gefaseerd geïmplementeerd worden. Elk nieuw onderdeel wordt in een A/B-test naast de oude situatie gezet om zo controle te houden over veranderingen in de conversie. Op deze manier wordt de funnel steeds verder geoptimaliseerd. De eerste testresultaten laten een duidelijke conversieverhoging zien!

Heb jij ook een website of app die beter kan qua conversie en gebruiks­vriendelijkheid? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.Laat het ons weten