cases werkwijze over ons blog contact

KevlarrWordt jouw e-mailadres wel alleen door jou gebruikt?

Kevlarr maakt phishing en
e-mailimpersonatie inzichtelijk zodat jij het kan voorkomen.

Een persoonlijk dashboard

E-mailen is iets wat we al jaren kennen, en juist daarom verwachten mensen hierbij weinig gevaar. Maar niets is minder waar; denk bijvoorbeeld maar aan phishing. Kevlarr biedt een oplossing om hier bewuster van te worden en meer inzicht in te verkrijgen. Met behulp van Kevlarr kun je voorkomen dat cybercriminelen frauduleuze e-mails sturen naar bijvoorbeeld medewerkers en klanten vanaf jouw adressen. Om alle onderliggende data te kunnen monitoren en begrijpen, wordt deze informatie inzichtelijk aangeboden via een persoonlijk dashboard.

Jager & Prooi is aan de slag gegaan met het maken van een gebruiksvriendelijk ontwerp voor dit dashboard.

Kennis vergaren over gevaren

We zijn gestart met het begrijpen van de gevaren binnen dit domein: wanneer is iets een gevaar, hoe ziet een gevaar eruit en wat moet de gebruiker doen tegen de gevaren? Met deze input ontwikkelden we verschillende componenten om de doelgroep op de juiste momenten te informeren over de gevaren én handvatten te geven om hier gericht actie op te ondernemen. Op basis van deze componenten, en de opgedane kennis over de gevaren, hebben we een zo intuïtief dashboard ontworpen.

Snel problemen identificeren

In het ontwerp wordt de relevante data op een heldere en gestructureerde manier gepresenteerd. Zo kan de gebruiker snel problemen identificeren, bekijken wat er goed gaat en zien welke domeinen aandacht en actie vereisen.

Om binnen het dashboard naast de gebruiksdoelen ook aan de businessdoelen van Kevlarr zelf bij te dragen, hebben we nagedacht over de conversie van de gratis naar de premium versie. Wil de gebruiker meer uitleg, hulp of extra functionaliteit dan moet hij overschakelen naar de premium versie. Deze call to actions in het dashboard zorgen ervoor dat bezoekers verleid worden om contact op te nemen en/of te upgraden.

Zelf ervaren hoe Kevlarr werkt? Meld je dan hier aan voor gratis monitoring.

Wil jij jouw digitale product ook naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op om te kijken wat wij hiervoor kunnen betekenen.Laat het ons weten