cases werkwijze over ons blog contact

Telegraaf Media GroepGaspedaal nu ook als app

Om de steeds groeiende groep mobiele Gaspedaal-bezoekers beter te bedienen en hier meer ervaring in op te doen, heeft TMG een native Gaspedaal-app gelanceerd.

Resultaat

Al meer dan 300.000 keer gedownload.

Door middel van een iteratieve aanpak hebben we snel een eerste versie van de app neergezet, het ‘minimum desirable product’. Deze app bevat de basis­functionaliteit en is in eerste instantie alleen voor iOS beschikbaar. De ontwikkeling van de app wordt via Tunga in Afrika uitgevoerd.

Samen met de product owner van TMG en de Afrikaanse app-ontwikkelaars werken we als één team continu aan het uitbreiden en verbeteren van de app. Dit proces geeft ons de mogelijkheid om structureel voortschrijdend inzicht mee te nemen in het ontwerp, om zo de app steeds verder te optimaliseren en onderbouwd uit te breiden.

"Jager & Prooi heeft er tot op de pixel nauwkeurig voor gezorgd dat de app daadwerkelijk is gebouwd zoals gevraagd door onze gebruikers. Dankzij de goede communicatie, oog voor detail en vooral expertise op het gebied van gebruiks­vriendelijkheid hebben we een prachtig product in huis dat mede dankzij het team van Jager & Prooi gemakkelijk door­ontwikkeld kan worden."— Michiel van Berkel (Product Owner Automotive, Telegraaf Media Groep)

Wil jij ook jouw doelgroep op mobiel beter bedienen en bereiken? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij je daarbij kunnen helpen.Laat het ons weten

Wil jij ook jouw doelgroep op mobiel beter bedienen en bereiken? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij je daarbij kunnen helpen.Laat het ons weten