cases werkwijze over ons blog contact

Maak kennis met onze nieuwe stagiairsSeda en Anna stellen zich aan je voor!

Seda en Anna lopen sinds deze maand bij ons stage en helpen bij projecten. Ze stellen zich graag even aan je voor!

Seda Seker

Hallo! Mijn naam is Seda Seker en ik ben 23 jaar. Momenteel studeer ik aan de opleiding Communicatie Multimediadesign op De Haagse Hogeschool in Den Haag. Hiervoor heb ik de opleiding Ruimtelijke Vormgeving afgerond op het Nimeto in Utrecht. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van styling en design. Na het afronden van deze opleiding besloot ik verder te studeren, waarbij ik meer wilde leren over ontwerpen van digitale en interactieve producten. In 2017 besloot ik deze uitdaging aan te gaan en de opleiding CMD te volgen. Ik vind het belangrijk dat designs niet alleen er goed uit zien maar ook gebruiksvriendelijk zijn.

Naast dat ik met mijn opleiding bezig ben, houd ik mij graag bezig met het fotograferen van momenten in mijn leven. Ik vind het belangrijk dat we dagelijks ervan op de hoogte worden gehouden dat het leven heel even kan zijn en daarom ervan moeten genieten. Dit doe ik aan de hand van foto’s vastleggen en zo momenten en herinneringen opslaan.

Tijdens mijn stageperiode bij Jager & Prooi hoop ik meer te leren over gebruiksvriendelijkheid van digitale producten. Ook verwacht ik meer inzicht te kunnen krijgen van User Interface Design. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik meer ervaring zal opbouwen aan de hand van mijn taken en begeleiding dat ik zal ontvangen tijdens deze periode. Ik kijk ernaar uit om aan projecten te werken samen met het team. Ik hoop gezelligheid, doorzettingsvermogen en een goede bijdrage aan te kunnen bieden bij Jager & Prooi!

Anna Lecaros Gonzalez

Hoi! Ik ben Anna, 24 jaar en kom uit Purmerend, maar woon al 3 jaar in Rotterdam om de studie Communication & Multimedia Design te volgen aan de Hogeschool daar. Ik ben ooit aan deze opleiding begonnen met het idee me te gaan willen specialiseren op het gebied van Visual Design, maar ben er ondertussen achter dat Interaction Design mij veel meer trekt.

Naast stage lopen werk ik ook al bijna 10 jaar in de horeca. Ook vind ik het leuk om foto’s te nemen van mijn vrienden, stick & poke tattoos te zetten, heel veel te lezen en probeer ik soms te schilderen, wat vaak na een half uurtje weer opgegeven wordt om een film te gaan kijken.

Ik hoop bij Jager & Prooi vooral te leren hoe ik meer aandacht kan geven aan de gebruiksvriendelijkheid van de producten die ik maak en hoe ik deze tot leven kan brengen in mijn ontwerpen. Verder vind ik het gewoon heel interessant en leuk om door te blijven leren over de theorie en tools die mijn vaardigheden als UX designer kunnen helpen uitbreiden.

Waar ik na mijn opleiding beland of wil belanden weet ik nog niet, omdat mijn ideeën daarover continu lijken te veranderen. Dus hou ik me momenteel lekker bezig met het blijven ontwikkelen van mezelf, waarvoor ik hier denk ik op een hele goede plek zit!