cases werkwijze over ons blog contact

Maak kennis met onze nieuwe UI stagiairYin-Yong stelt zich aan je voor!

Yin-Yong loopt alweer een paar weken bij ons stage en helpt bij projecten. Hij stelt zich graag even aan je voor!

Hallo, Ik ben Yin-Yong en ik studeer aan de opleiding New Design & Attitudes op het AKV St. Joost in Breda. Hiervoor heb ik de studie Mediavormgeving gedaan op het Mediacollege in Amsterdam. Maar na mijn vorige studie wou ik verder kijken dan alleen vormgeving en wilde ik mijn kritische blik verscherpen. Voor mij als ontwerper is de communicatieve werking & gebruikerservaring één van de belangrijkste punten waarop je kunt letten.

Naast mijn studie is gamen één van mijn grote hobby’s. Van Mario Kart tot Overwatch naar World of Warcraft of The Legend of Zelda. Verder zijn mijn hobby’s koken, het kijken van documentaires en het bouwen van Gunpla (soort van kleine Japanse robotfiguren).

Bij Jager & Prooi hoop ik meer inzicht te krijgen in het UI/UX-vakgebied. Vooral Interaction Design spreekt mij aan omdat ik altijd al interesse in hoe mensen worden gestuurd door de ontwerper en zijn/haar ontwerpen. Hoe loopt dit samen met Visual Design? Welke soorten ontwerp en testmethodes gebruiken UI/UX-designers die ik nog niet ken? Ik ben benieuwd naar welke nieuwe inzichten ik krijg tijdens mijn stageperiode bij Jager & Prooi en hoop daar veel van te leren!