⟵ Werk

Blink Educatie

Hoe maak je werkwoordspelling uitdagend?

Als onderdeel van een methode Nederlands hebben we een educatieve app voor brugklassers ontworpen. Met deze app kunnen leerlingen thuis of in de klas werkwoordspelling oefenen.

De educatieve inhoud wordt door een adaptief leerpad voor elk kind op maat bepaald. De lesstof is ingedeeld in korte ‘levels’ en doordat je als gebruiker sterren kan verdienen, bekers kan behalen en niveaus kan afronden, voelt de app aan alsof je een game speelt.

We hebben de app in verschillende brugklassen getest en door de snelle overgangen, intuïtieve navigatie en het frisse ontwerp, blijkt de look & feel naadloos aan te sluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. Waardoor de kinderen enthousiast werden om met de stof aan de slag te gaan!

Naast de app hebben we ook een dashboard voor de docent ontworpen, Hier kan je klassen beheren en de voortgang en resultaten van de leerlingen inzien.

“De jongens van Jager & Prooi hebben in rap tempo door hoe ze leerlingen kunnen verleiden, zodat deze lekker aan de slag gaan met digitale oefeningen. De interacties en vormen die zij kiezen voelen zo bekend aan voor leerlingen en zijn zó doordacht, dat leren met de computer voor de leerling heel aantrekkelijk wordt. Met Jager & Prooi hebben we de kennis en de creativiteit in huis gehaald, die wij nodig hadden om te komen tot een mooi en goed werkend product.”— Yvonne Gerridzen (Uitgever, Blink Educatie)