← Home

Team

Jager & Prooi zijn Sander, Eric, Dennis en Jasper. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen voor het web. Ieder binnen zijn eigen specialisme.

We geloven in focus. Binnen projecten maar ook binnen ons eigen werkveld. Wij houden onze focus op gebruiksonderzoek, interactie ontwerp en visueel ontwerp. Soms vraagt een project om een uitgebreid team en dan werken we graag samen met de beste front-end ontwikkelaars, user researchers, fotografen, illustrators, copywriters, etc.

Jager & Prooi is ook in te zetten als (onderdeel van jouw) Scrum-team.

Sander voor 't Hekke

Projecten & Operations

Mail / LinkedIn

Scrum Master met een doctoraal in Kunstmatige Intelligentie. Houdt van statistieken en structuur. Jaagt graag over de snelweg in z’n rode BMW 316 uit 1978. Ruim 10 jaar ervaring in managen van webprojecten in alle soorten en maten. Zijn favoriete project is op dit moment het optimaliseren van Bols.com.

Eric Vizée

Concept & Design

Mail / LinkedIn

Visual designer met een oog voor cleane, functionele ontwerpen. In de afgelopen 10 jaar bij verschillende bureau’s veel branding en designervaring opgedaan. Had vroeger het vizier al op scherp staan door jeugdclubkampioen tennis te worden. Hij is het meest trots op het ontwerp dat hij gemaakt heeft voor de Gaspedaal-app van TMG.

Dennis Niekamp

Interactie & Usability

Mail / LinkedIn

Houdt ervan om alles tot op de bodem uit te zoeken en te onderbouwen. Haalde een bachelor in communicatie, maar heeft ook een jaar op de kunstacademie gezeten. In z’n vrije tijd zit hij meestal op de racefiets, op jacht naar Strava’s felbegeerde King Of the Mountain-titels. De meest gebruiksvriendelijke site die hij tot nu toe heeft ontworpen is Parkos.nl.

Jasper Dergent

Stagiair Visual Design

Mail

Studeert Communicatie en Multimedia Design in Rotterdam. Kan naast het designen van sites en apps ook aardig overweg met een fotocamera. Is ten prooi gevallen aan het reisvirus; of het nu een roadtrip door Oost-Europa is, of elke dag van Oud-Beijerland naar Hilversum om bij ons zijn visuele kunsten te vertonen.

Visie

We geloven in focus

Werk

Functioneel, gebruiksvriendelijk én mooi

Team

Eén team met onze klanten

Contact

Eén team met onze klanten